Fietsreparatie waar en wanneer je wilt.

Wij repareren je fiets of geven die een  onderhoudsbeurt; thuis, op het werk of op school. Wij verlenen direct pechhulp als je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent.

Bereken uw fietsreparatie
Pechhulppas aanvragen

De zekerheden van FietsNED

Icon 1

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. 

Icon 1

Verstand van elk type fiets

Onze monteurs hebben verstand van alle fietsen: E-bikes, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, bakfietsen en meer. U kunt dus altijd bij ons terecht; wat voor fiets u ook heeft.

Icon 1

Erkent door alle merken

Onze monteurs worden erkent door alle fietsmerken en fabrikanten van E-bike aandrijfsystemen. Je fiets is dus in vertrouwde handen en wordt gerepareerd met behoud van fabrieksgarantie:

Mobiele fietsenmaker

De fietsenmakers van FietsNED komen naar je toe in hun mobiele werkplaats. Die is uitgerust met de modernste gereedschappen en meetapparatuur. Daarmee verlenen ze fietsservice bij jou voor de deur, waar en wanneer je dat wilt. Je hoeft dus nooit meer zelf naar de fietsenmaker en af te wachten tot je fiets klaar is. 

Pechhulp onderweg

Met een pechhulp-abonnement voorkom je dat je niet verder kunt bij pech onderweg. Altijd directe hulp door een monteur, op de plek waar je fiets is stuk gegaan. Met een pechpas van FietsNED ben je verzekerd van kosteloze reparatie. Kijk hier naar de mogelijkheden. 

App

Download de pechhulp-app

De FietsNED-pechhulp-app is een makkelijke manier om bij pech snel een monteur ter plaatse te hebben. Via de app weten wij namelijk precies waar je bent en kun jijzelf zien hoe de hulpverlening vordert.  

Onze merken

#
#
#

Banden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer consequat sapien a lectus gravida euismod. Sed vitae nisl non odio viverra accumsan. Curabitur nisi neque, egestas sed, vulputate sit amet, luctus vitae, dolor
Nieuwsbrief
  • Test
  • Tab 2

Test test

taset aset aset asetas

Web-form is not active.